Assalamualaikum.


Okay semalam aku kan ada suggest korang beli zine paranorma ni kan. serious bagi aku memang superb gila. aku rasa after this aku mesti addict dengan zine yang jenis-jenis macam ni.

Cerita dia sangat lah menarik. emmm... ada banyak tajuk sebenarnya. eh tapi aku rasa semua tajuk tu aku minat. hehehe. ada satu tajuk.. haa yang tu lawak gila. kahkahkah. aku rasa penulis yang paling sempoi Eddie Khilaf, haha. siap boleh letak "hehe" lagi kat artikel dia. kalau korang baca novel mesti tak jumpa lah author gelak time tengah tulis story. takkan ada lah. 

Obviously semasa and selepas aku baca zine ni, aku rasa banyak benda lagi aku tak tau dalam dunia ni. dunia yang penuh misteri. lagi-lagi aku ni kurang membaca fakta-fakta yang putar belit dalam kepala otak kan. lepas baca zine ni, benda yang aku atau maybe korang rasa macam mustahil lah wujud or terjadi akan buat korang fikir semula. aku sendiri pun lah. dalam kepala dok pikir dua tiga kali macam ye gak ape yang author ni tulis eh tapi...

haa macam tu lebih kurang nya. 

ada cerita yang ada lah relation sikit dengan physic. kena berfikir sikit lah. ha pastu mungkin, mungkin lah ada sikit chemistry kot. agaknya lah haha. 

So officially aku memang sarankan korang beli lah zine ni. SUPERB! benda yang korang tak tahu pun korang akan tau walaupun mungkin sikit. ufo misalnya. nak tau lebih kena kaji, selidik dan analisa. hmmm.



Benarkah al-Hin sebelum Manusia? Siapakah dia Tetamu dari Langit? Wujudkah Makhluk Mistik? Kenapa kau takut? 

rahsia apa lagi yang ada?

nak tau kenalah beli.